Hotel di Batusangkar

Batusangkar adalah salah satu kawasan menarik di Sumatera Barat. Anda boleh mendapatkan banyak perkara berguna di Batusangkar. Nikmati suasana pelancongan Batusangkar di hotel yang berkualiti. Kami sedia membantu anda mendapatkan hotel terbaik untuk anda di Batusangkar.

Pilih hotel di Batusangkar

Pagaruyung Hotel Batusangkar menyediakan kaunter penerimaan tetamu 24 jam dan restoran. Tempat letak kenderaan persendirian disediakan dengan bayaran tambahan.

Emersia Batusangkar menawarkan penginapan yang selesa dengan taman kecil, bar, restoran, kaunter penerimaan tetamu 24 jam, perkhidmatan bilik dan Wi-Fi percuma di seluruh hotel.

Kaha Residence Syariah menawarkan penginapan di Batusangkar. Semua bilik menawarkan TV dengan saluran kabel dan bilik mandi peribadi. Di hotel, setiap bilik dilengkapi dengan almari pakaian.

Hotel Yoherma menawarkan penginapan di Batusangkar. Menawarkan kaunter penerimaan tetamu 24 jam, hotel ini juga menyambut para tamu dengan restoran dan teres.

Rachella Homestay Inn menyediakan tempat penginapan dengan Wi-Fi percuma dan tempat letak kenderaan peribadi percuma. Pondok pelancongan ini menawarkan sarapan khas Asia atau halal.

Puri Ratna Joewita, yang terletak di Batusangkar, 46 km dari Bukittinggi, mempunyai lounge bersama dan akses Wi-Fi percuma. Semua unit mempunyai penghawa dingin dan TV layar datar.

Pesan Sekarang Juga

Kami sedia membantu anda mendapatkan hotel berkualiti di Batusangkar.