Hanya dalam Package Padang!

Bercuti ke Padang, Sumatera Barat tentunya lebih menyeronokkan jika menggunakan kenderaan sendiri. Anda boleh melakukan perjalanan dengan lebih bebas ke mana sahaja anda suka. Oleh itu, anda boleh lebih bebas merancang jadual percutian anda. Namun, adakah anda benar-benar akan memandu kenderaan sendiri dari kampung halaman ke Padang? Sudah tentu ini tidak mungkin!

Package Padang sedia memberikan penyelesaian. Sebagai sebuah syarikat perkhidmatan kereta sewa Padang yang dipercayai, Package Padang menyediakan perkhidmatan kereta sewa Padang untuk anda yang akan bercuti di Padang dan ingin lebih kebebasan. Hubungi kami segera dan manfaatkan perkhidmatan terbaik kami!

Dengan menghubungi perkhidmatan kereta sewa Padang di Package Padang, percutian anda di Padang akan lebih diingati. Inilah sebabnya!

Anda lebih bebas untuk mengunjungi mana-mana destinasi pelancongan tanpa bergantung kepada kewujudan perkhidmatan pengangkutan awam.
Anda boleh menyesuaikan kenderaan yang anda sewa mengikut keperluan anda. Ini sudah tentu memudahkan anda ketika bercuti bersama kumpulan keluarga kecil anda.
Menyewa kereta lebih menjimatkan. Bagaimana tidak, anda hanya akan dikenakan kadar mengikut tempoh sewaan tanpa mengira jarak perjalanan.
Percutian lebih selesa. Dengan menyewa kenderaan, anda akan lebih selesa bercuti kerana sama seperti anda pergi bersama keluarga seperti biasa.
Justeru, tiada alasan untuk tidak menyewa kereta ketika sedang bercuti di kota Padang yang menyimpan ribuan jelitawan. Nikmati perjalanan yang tidak dapat dilupakan dengan sewa kereta mobil Padang dari Package Padang!

Mengapa Sewa Kereta di Pakej Padang?

Kami mengesyorkan anda memilih perkhidmatan kereta sewa Padang dari Pakej Padang.
Inilah sebab mengapa anda harus mempercayai kami:

Amanah

Anda akan mendapat kenderaan yang sihat, sesuai digunakan dan tentunya selesa kerana kenderaan dari Pakej Padang sentiasa diselenggara secara berkala.

Harga Bersaing

Jangan risau poket anda akan kehabisan dengan menyewa kenderaan dari perkhidmatan kami. Laraskan kenderaan anda dengan ketersediaan dana yang anda miliki.

Profesional

Kami telah beroperasi lebih 15 tahun. Justeru anda akan dilayan secara profesional kerana kami mempunyai pengalaman dalam perniagaan pelancongan.

Pelbagai Kendaraan

Package Padang menyediakan koleksi kenderaan sewa dengan banyak pilihan. Laraskan pilihan kenderaan anda kepada ketersediaan dana yang anda miliki.

Harga Sewa Mobil Padang Terkini

Toyota Avanza

RM 200,-

 

1 Day

Include Driver

Include Petrol

Include Parking

Include Bilik Pemandu

Innova Reborn Bensin

RM 250,-

 

1 Day

Include Driver

Include Petrol

Include Parking

Include Bilik Driver

Innova Reborn Diesel

RM 250,-

 

1 Day

Include Driver

Include Petrol

Include Parking

Include Bilik Driver

Toyota Hiace

RM 380,-

 

1 Day

Include Driver

Exclude Petrol

Exclude Parking

16 Seat

Include Bilik Driver

Isuzu Elf

RM 350,-

 

1 Day

Include Driver

Include Petrol

Include Parking

12 - 15 Seat

Include Bilik Pemandu

Bus Pesiaran

Hubungi Kami

 

1 Day

Include Driver

Exclude Petrol

Exclude Parking

25, 31, 35, 45 Seater

Syarat Sewa Kereta Dalam Pakej Padang, Sangat Mudah!

Untuk menyewa kenderaan di perkhidmatan kereta sewa Padang dari Pakej Padang, syaratnya agak mudah. Anda hanya perlu menyediakan dan melakukan perkara berikut:

SIM mengikut jenis kenderaan yang hendak disewa.
Kad pengenalan yang sah.
Tandatangani perjanjian pajakan.

Cagak mudah bukan?
Tempah kenderaan di Pakej Padang sekarang juga
sebelum kehabisan stok!