Hotel di Bukittinggi

Bukittinggi adalah salah satu kawasan menarik di Sumatera Barat. Anda boleh mendapatkan banyak perkara berguna di Bukittinggi. Nikmati suasana pelancongan Bukittinggi di hotel yang berkualiti. Kami sedia membantu anda mendapatkan hotel terbaik untuk anda di Bukittinggi.

Pilih hotel di Bukittinggi

Novotel Bukittinggi di Bukittinggi, Sumatera Barat, menawarkan penginapan yang luar biasa dengan kombinasi unik dari seni bina Moor dan Minangkabau.

Grand Rocky Hotel terletak di Bukittinggi, 10 minit berjalan kaki dari Menara Jam Gadang dan ngarai Sianok. Dapatkan perkhidmatan khas dari hotel ini.

Pusako Hotel Bukittinggi terletak di Bukittinggi, 1,8 km dari Istana Bung Hatta. Hotel ini menawarkan restoran, tempat letak kenderaan persendirian percuma, bar dan taman.

Rumah Nenek Syariah terletak di Bukittinggi, 12 km dari Istana Bung Hatta dan Jam Gadang, dan menawarkan penginapan dengan taman dan tempat letak kenderaan peribadi percuma untuk mereka yang memandu.

Rahmah Residence Syariah terletak di Bukittinggi, 1,4 km dari Istana Hatta dan 1,9 km dari Menara Jam Gadang, menawarkan penginapan dengan WiFi percuma di seluruh kawasan.

Hotel Ananda menawarkan penginapan 2 bintang di Bukittinggi. Tempat letak kenderaan persendirian disediakan dengan bayaran tambahan. Dapatkan perkhidmatan khas dari hotel ini.

Pesan Sekarang Juga

Kami sedia membantu anda mendapatkan hotel berkualiti di Bukittinggi.