Hotel di Sawahlunto

Sawahlunto adalah salah satu kawasan menarik di Sumatera Barat. Anda boleh mendapatkan banyak perkara berguna di Sawahlunto. Nikmati suasana pelancongan Sawahlunto di hotel yang berkualiti. Kami sedia membantu anda mendapatkan hotel terbaik untuk anda di Sawahlunto.

Pilih hotel di Sawahlunto

Parai Garden Hotel menawarkan bilik-bilik asas dan berhawa dingin dengan kemudahan bar mini. Anda boleh menikmati keistimewaan tempat letak kenderaan percuma. Kaunter penerimaan tetamu 24 jam disediakan.

Terletak di Sawahlunto dan 5 menit berjalan kaki dari Info Box dan Loebang Tambang Mbah Soero, Cendana Homestay yang dikendalikan oleh keluarga ini menawarkan penginapan yang selesa.

Oma Homestay terletak di Sawahlunto, menawarkan penginapan yang tenang dan selesa dengan tempat letak kenderaan persendirian percuma di lokasi bagi mereka yang memandu.

Tapian Titi Sawahlunto terletak di Sawahlunto dan menawarkan lounge, taman, dan teres bersama. Apartmen berhawa dingin ini dilengkapi dengan 1 bilik tidur, TV layar datar, dan dapur.

Homestay Talawi sawhlunto terletak di Tabing, menawarkan taman. Antara kemudahan di tempat penginapan ini adalah dapur bersama dan ruang santai bersama, serta WiFi percuma di seluruh kawasan.

Hotel Bukik Gadang adalah penginapan 1 bintang yang terletak di Sijunjung. Pelbagai kemudahan penginapan termasuk restoran, kaunter penerimaan tetamu 24 jam, perkhidmatan bilik dan WiFi percuma.

Pesan Sekarang Juga

Kami sedia membantu anda mendapatkan hotel berkualiti di Sawahlunto.