Hotel di Payakumbuh

Payakumbuh adalah salah satu kawasan menarik di Sumatera Barat. Anda boleh mendapatkan banyak perkara berguna di Payakumbuh. Nikmati suasana pelancongan Payakumbuh di hotel yang berkualiti. Kami sedia membantu anda mendapatkan hotel terbaik untuk anda di Payakumbuh.

Pilih hotel di Payakumbuh

Terletak di Payakumbuh, Residence Dalimo menawarkan kamar-kamar berhawa dingin. Semua bilik mempunyai TV kabel dan bilik mandi peribadi.

Terletak di Payakumbuh, Hotel Cemara Syariah Hotel menawarkan Wi-Fi percuma di semua kawasan dan kamar dengan penyaman udara. Menginap semalam di hotel berkualiti ini, boleh menempah bilik melalui kami.

Bambu Hotel menyediakan tempat penginapan di Payakumbuh. Hotel 2 bintang ini menawarkan Wi-Fi percuma dan kaunter penerimaan tetamu 24 jam. Menginap semalaman di hotel berkualiti ini.

Graha Homestay menawarkan penginapan di Payakumbuh. Semua bilik mempunyai TV satelit layar datar dan bilik mandi peribadi. Menginap semalaman di hotel berkualiti ini.

Hotel Aia Putih Syariah terletak di Payakumbuh. Semua bilik mempunyai TV satelit layar datar dan bilik mandi peribadi. Hotel ini menawarkan kaunter penerimaan tetamu 24 jam.

Pesan Sekarang Juga

Kami sedia membantu anda mendapatkan hotel berkualiti di Payakumbuh.