Hotel di Padang Pariaman

Padang Pariaman adalah salah satu kawasan menarik di Sumatera Barat. Anda boleh mendapatkan banyak perkara berguna di Padang Pariaman. Nikmati suasana pelancongan Padang di hotel yang berkualiti. Kami sedia membantu anda mendapatkan hotel terbaik untuk anda di Padang Pariaman.

Pilih hotel di Padang Pariaman

Nan Tongga Beach Hotel di Pariaman mempunyai restoran, kolam renang luaran, lounge bersama dan taman. Menginap semalaman di hotel ini.

Lubuk Nyarai Residence Syariah terletak di Padang di Sumatera, 39 km dari Jambatan Siti Nurbaya. Unit-unit di hotel ini dilengkapi dengan TV skrin rata.

Menawarkan pemandangan Gunung Singgalang dan Gunung Merapi, Aie Angek Cottage berjarak 5 minit pemanduan dari Padai Sikek Village.

The Eby Inn terletak di Duku dan mempunyai Wi-Fi percuma. Kakitangan penerimaan tetamu boleh berbahasa Inggeris dan Indonesia, dan sentiasa bersedia untuk membantu anda pada bila-bila masa.

Penginapan Three Joye terletak di Duku. Hotel bintang 2 ini menawarkan bilik dengan penyaman udara, bilik mandi peribadi dan Wi-Fi percuma.

Mahakam Residence terletak di Padang, 22 km dari Jembatan Siti Nurbaya. Hotel ini menawarkan taman, teres dan pemandangan kolam renang.

Pesan Sekarang Juga

Kami sedia membantu anda mendapatkan hotel berkualiti di Padang Pariaman.